Om

Ejer og Coach i World of Coaching er Henrik Schalech og jeg holder til i Kolding, men coacher i hele landet.

Jeg er uddannet Certified Advanced Level Coach og Certified Advanced Stresscoach ved Empowermind efter ICI retningslinier. (Se mere om etik og ICI under menu punktet Etik).

Jeg har over 20 års erfaring med leder- og medarbejderudvikling, og har fungeret som såvel intern HR ressource som ekstern konsulent og coach.

Mine styrker, og interesseområder, er udvikling af det menneskelig potentiale i forhold til de relationer som potentialet skal udfoldes, eller ønskes udfoldet i.

Jeg underviser i Ledelse, Projektledelse, Lean, Løbende forbedringer, Samarbejde, Kommunikation, Konflikthåndtering og har stor erfaring i anvendelse i test værktøjer.

Udover at være uddannet coach, har jeg også en Diplomuddannelse i erhvervspædagogik og voksenlæring, en AU i Ledelse, samt en Merkonom med speciale i HR.

Jeg har virket som Diplominstruktør ved Dansk Boldspil Union, og der arbejdet med udvikling af fodbolddommere på alle niveauer.

Ved Dansk Kano og Kajakforbund er jeg Havkajakinstruktør og Havkajakcoach på højeste niveau.

Jeg har en håndværksmæssig baggrund, har arbejdet med kvalitets- og miljø styring og været ansat 8 år i Forsvaret med en enkelt udsendelse til Balkan i 90’erne.

Besøg også min LinkedIn profil: www.linkedin.com/in/henrikschalech/

Og så er jeg helt vildt god til at lytte – har du noget at fortælle?

Ring til Henrik på 20850462 hvis du vil vide mere - det koster ingenting.